4 Haziran 2010 Cuma

Ankaragücü Aydın Toscalı'yı Renklerine Bağladı

100. yılında transferlere ağırlık verecek olan Ankaragücü bugün ilk olarak Kayserispor'dan Aydın Toscalı ile anlaştı. Başkan Ahmet Gökçek, transferlerin yapılırken dikkat edilen hususun tecrübe olduğunu söyledi.


Gökçek, önemli transferler yapacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatarak bunun da ilk adımının Aydın Toscalı olduğunu kaydetti. Başkan Gökçek; " Önemli transferler yapacağımızın sözünü verdik. Bunun da ilk adımı aydın oldu. Transferde önem verdiğimizin başında tecrübe geliyor. Aydın yıllardır Kayseri'de belli standartların üzerinde oynadı. Ankaragücü'ne çok şeyler katacaktır." diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökçek; "Geçen sezon kiralık olan futbolcuları elimizde tutmak istiyoruz.100. yılında şampiyon olamamak başarı değil. Olabildiğince ligi üst sıralarda bitirmek ve Türkiye Kupasını almak ve gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamak istiyoruz. Tüm avrupada tanınmış milli takım düzeyinde futbolcular almak istiyoruz. Bu doğrultu da dünya kupasını takip edeceğiz. Rothen'in bonservisi elinde. büyük oranda anlaştık. Geçen sezon aldığı paranın biraz altında almayı kabul etti. Samsunspor'dan aldığımız Turgut Şahin'e karşı iki oyuncumuzu kiralık iki oyuncumuzu da bonservisiyle birlikte vereceğiz." dedi.

Aydın Toscalı da, 100. yılında Ankaragücü'nde olmaktan mutlu olduklarını belirterek; "Büyük bir camiaya geldiğimin ve beklentilerin büyüklüğünün farkındayım. Kayseri deki istikrarımı buraya yansıtmak istiyorum." diye konuştu.

Açıklamaların sonunda imza töreni gerçekleştirilirken, Tosyalı da Başkan Gökçek ile poz verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder