2 Haziran 2010 Çarşamba

Sarı-Lacivertlilerde Diego Forlan Bombası

Dış transfer çalışmalarını Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe gözünü bir dünya yıldızına dikti. Fenerbahçe’nin gündemindeki isim Diego Forlan.

Forvet pozisyonunda yıllardır aradığı golcüyü bir türlü bulamayan sarı-lacivertliler Atletico Madrid’in yıldızı Forlan'ın peşine düştü.

Hem Uruguaylı oyuncunun hem de Guiza’nın İspanyol menajeriyle İstanbul’da bir araya gelen Başkan Aziz Yıldırım ve Sportif Direktör Aykut Kocaman, Atletico Madrid’den yıllık 4 milyon euro alan Forlan'ı İstanbul’a getirebilmek için ilk görüşmeyi yaptı.

Uruguay Milli takımıyla Dünya Kupası ’nda mücadele edcek olan 31 yaşındaki futbolcunun "Gelirim" demesi halinde sarı-lacivertli yönetim Atletico Madrid kulübüyle temaslara başlayacak.

İspanya’nın El Mundo Deportivo gazetesi de internet sitesinden bu haberi doğrulayarak "Fenerbahçe bir rüya peşinde Forlan’ı İstanbula getirmek istiyor" ifadelerini kullandı.

Güiza için yoklama

Gözden çıkarılan İspanyol golcünün avukatı Vicente Montes sürpriz şekilde İstanbul’a gelerek Atletico Madrid’in teklifini iletti.

Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Daniel Güiza’ya, İspanya’nın ünlü kulübü Atletico Madrid talip oldu. Güiza’nın İspanyol avukatı Vicente Montes dün sürpriz şekilde İstanbul’a gelerek, sarı-lacivertli yönetimle buluştu.

Montes, bu sezon UEFA Kupası’nı müzesine taşıyan Atletico Madrid’in Güiza’yı kadrosuna katmak istediğini bildirerek, bu oyuncunun bonservis bedelini sordu. Sarı-lacivertlilerin, iki sezon önce Mallorca’dan 14 milyon euro karşılığında transfer edilen tecrübeli futbolcu için 10 milyon euro bonservis talep ettikleri öğrenildi.

Bu sezon kaçan şampiyonlukta başrolü oynayan Güiza’yı satmaya kararlı olan Fenerbahçe’nin, bonservis bedelinde bir miktar daha indirim yapabileceği vurgulandı. Ülkesine geri dönmek isteyen Güiza’nın da anlaşmanın sağlanması için sarı-lacivertli yönetimden anlayış beklediği ifade edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder