4 Haziran 2010 Cuma

Konyaspor'dan İlk Yabancı Transfer Bassim ABBAS

Turkcell Süper Lig takımlarından Konyaspor'da yöneticiler teknik direktör Ziya Doğan'ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Doğan'ın daha önce çalıştırdığı Diyarbakırspor'da forma giyen Bassim Abbas ile görüşen yöneticiler bu futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Zaferde bulunan kulüp binasında Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet ile As Başkan Hasan Kulaksız'ın da hazır bulunduğu görüşmeler sonunda her konuda anlaşmaya varılan ve 2 yıllık sözleşme imzalanan 28 yaşındaki defans oyuncu su Bassim Abbas Gatea Al Ogaili, takımımızın bu sezon hem ilk yabancı oyuncu transferi hem de dış transferde sözleşme imzaladığı ilk oyuncu oldu" denildi.

BASSİM ABBAS GATEA AL OGAİLİ

1 Temmuz 1982 Irak doğumlu olan Bassim Abbas Gatea Al Ogaili futbola profesyonel anlamda 2000 yılında Al Talaba takımında başladı. 2000-2004 yılları arasında Al Talaba takımının formasını giyen Bassim Abbas daha sonra sırasıyla İran'ın Esteghlal Ahvaz, Al Talaba, Nejmeh, Al Arabi, Umm Sabl ve son olarak Diyarbakırspor formalarını giydi.

2009 yılında düzenlenen Konfederasyon Kupası'na katılan Irak Milli Takımı'ndaki performansıyla dikkat çeken Bassim Abbas, 63 kez Irak Milli Takımı'nın da formasını giydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder